Over Framed with Love

Halverwege 2022 ben ik met zwangerschapsverlof gegaan en heb ik mijn webshop, Happy Crystals, tijdelijk gesloten. Uiteraard heb ik heel erg genoten van mijn verlof maar, ik kon Happy Crystals natuurlijk niet uit mijn hoofd zetten! Tegen het eind van mijn verlof draaiden mijn hersenen weer overuren en liep ik met honderd-en-een ideeen rond. Alles viel op zijn plek toen ik op zoek was naar een gepersonaliseerd cadeau, maar niet kon vinden wat ik zocht...

v

Het idee voor Framed with Love is ontstaan toen ik een cadeau zocht voor een vriendin die net bevallen was. Ik kon online niet vinden waar ik naar op zoek was dus ben het zelf gaan ontwerpen: Gepersonaliseerde wanddecoratie, uiteraard met edelstenen, geprint op 300g/m2 ongestreken papier. Van het een kwam het ander en inmiddels heb ik een portfolio opgebouwd van meer dan 20 ontwerpen die allemaal naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. 

Je kunt in de webshop verschillende posters vinden in de volgende categorieen: Baby, Sterrenbeelden en Liefde.

Heb je een vraag, wil je advies of meer informatie, stuur mij dan gerust een bericht via het contactformulier of een DM op Instagram!

Heel veel liefs, Suzanne