FRAMED WITH LOVE

Alle producten


Sterrenbeelden

In de collectie 'Sterrenbeelden' vind je 24 posters, twee posters per sterrenbeeld. Je hebt de keuze tussen luxe goudkleurig of klassiek zwart. Het is mogelijk om de tekst op deze posters te personaliseren. De sterrenbeelden worden gedecoreerd met Bergkristal steentjes


Geboorte

Shop hier de leuke geboorteposters, prachtig als kraamcadeau! Deze posters zijn verkrijgbaar in vier varianten, Olifant, Teddybeer, Muziekmobiel en Sterrenbeeld. Iedere poster is te personaliseren met naam, geboortedatum en een persoonlijk bericht. Schrijf daar bijvoorbeeld de spreuk van het geboortekaartje. 

Voor iedere variant is een naamkleur te kiezen. De mogelijkheden zijn: goud, roze, blauw en zwart.  

De Olifant en Teddybeer posters komen met een Rozenkwarts of Bergkristal hartje als ballon. De Muziekmobiel en Sterrenbeeld posters worden gedecoreerd met Bergkristal steentjes.

Meer specificaties zijn te vinden op de productpagina's.


Liefde

In de collectie Liefde vind je vier te personaliseren posters. Maak jouw poster uniek door naast de namen en de gewenste datum, ook een persoonlijke tekst toe te voegen. Deze posters zijn een mooi cadeau voor een geliefde, om cadeau te doen aan een bruidspaar, of om bijvoorbeeld een vriendschap te bezegelen. 

De posters worden gedecoreerd met Rozenkwarts hartjes, Bergkristal hartjes of met Bergkristal steentjes. Open de productpagina's om de kleurmogelijkheden en specificaties te zien.